Sitede Ara

“Medipol Sağlık Grubu” Halk Oylaması ile Sağlık Alanında Zirve’de

Halk oylamasında toplam verilen 1 milyon 936 bin 896 oy sonucunda,  21 dalda ödül ve onur ödülleri dağıtıldı. Sunuculuğu Özlem Yıldız ve Şenol İpek’in üstlendiği gecede kıymetli sanatçılar sahne aldı.

Törende Medipol Sağlık Grubu adına ödül, Medipol Mega Üniversite Hastanesi Medikal Direktörü Prof.Dr. Gazi Yiğitbaşı’na takdim edildi.

Prof.Dr. Gazi Yiğitbaşı, yaptığı konuşmada şunları söyledi;

Medipol Sağlık Grubu olarak uzman hekim kadromuz, gelişmiş tıbbi cihazlarımız ve eğitimli sağlık personellerimiz ile bu alanda öncü olmaya devam ediyoruz. Medipol ailesi olarak hizmetlerimizin sonucu aldığımız ödüller tüm çalışanlarımızın motivasyonunu yükseltirken bizlere de gurur veriyor. Ben bu ödülü tüm Medipol Ailesi üyeleri adına alıyorum. Avrupa, Balkan ülkeleri, Rusya, Gürcistan, Azerbaycan ve diğer Türki Cumhuriyetler, Orta Doğu ve Kuzey Afrika ülkeleri dahil yılda 92 ülkeden yaklaşık 25 bin hastaya sağlık hizmeti sunuyoruz. Medipol Üniversitesi olarak ta çoğunluğu sağlık branşlarında olmak üzere 20 binin üzerinde öğrenciye sahibiz. Güçlü bir kuruluş olan Medipol, hem sağlık hem de eğitim alanında Türkiye’ye ciddi katkılar sağlamaktadır.”

Hurriyet.com.tr'deki haberi okumak için tıklayınız.


06 Aralık 2017, Çarşamba